NETTSIDE TIL REE SOLUTIONS AS

NETTSIDE

Kunden hadde ønske om en god webløsning som var moderne, brukervennlig og inspirerende. Jeg anbefalte å bruke mange gode bilder, da dette gir mye mer liv til nettsiden. Nettsiden skulle også følge fargeprofilen med sort, rødt, grått og hvitt. De fleste bildene ble lagt i gråtone for å passe mer inn, og at designet skulle ha en god og rød tråd uansett hvilke bilder vi valgte å bruke. Det var endel tekst som skulle inn, og da var det fint å kunne dele den opp i kolonner og legge endel bilde innimellom. Jeg plukket ut endel bilder ifra Shutterstock.com etter kundens samtykke, og la dem inn, også endel som bildeparallaxer med gode sitater på. Valgte også en litt mer spenstig font, noe som gir et unikt uttrykk for nettsiden.
Kunden ønsket å implementere et eget program som arbeidssøkerne kan logge seg inn på, og også se på ledige stillinger. Mange gode funksjoner og mye å se på.

Platform: WordPress. Som er skreddersydd og bygget videre på. Designet er responsivt, tilpasses godt alle type skjermer og enheter.

Nettsiden er SEO vennlig. Søkemotoroptimalisert.

Se hele nettsiden her: www.reesolutions.no